Verzenden binnen NL altijd €5

You madu cajeput essentiële olie Beautyschoicefavorites

You madu cajeput essentiële olie

Normale prijs
€7,96
Aanbiedingsprijs
€7,96
Normale prijs
Uitverkocht
Eenheidsprijs
per 
Inclusief belasting Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

You madu cajeput essentiële olie

 

Cajeput etherische olie is gemaakt van de gedestilleerde bladeren en takken van cajeputbomen. De cajeputboom is een subtype van de melaleuca-boom, die inheems is in tropische regio's inAustralië en Zuidoost-Azië.Cajeput wordt ook wel cajuput, kajuput, melaleuca cajuputi en minyak kayu putih genoemd.De olie staat vooral bekend om zijn antiseptische en pijnstillende eigenschappen. Het wordt ook beschouwd als een ontstekingsremmer, die soms wordt gebruikt om kleine huidwonden, verkoudheid en inflammatoire huidziekten te behandelen. Toepassing Hoe cajeputolie te gebruiken Indien goed verdund en getest op allergische reacties, kan cajeputolie veilig worden gebruikt voor je haar en huid. Gebruik etherische oliën niet inwendig. Voor huidverzorging Gebruik verdund met een draagolie op de huid. Je kan de olie gebruik op kleine wonden, krassen en huiduitslag. Doe altijd eerst een spottest om te kijken of je niet gevoelig bent voor de olie. Een andere optie is om een ​​paar druppels toe te voegen aan een bodylotion. Voor haar Je kunt cajeputolie, verdund met een draagolie zoals arganolie, ook in je haar gebruiken. Een andere optie is om een ​​aantal druppels etherische olie aan je shampoo toe te voegen voordat je deze in je hoofdhuid masseert. In aromatherapie Hoewel het niet wordt aangeraden om cajeputolie rechtstreeks uit de fles in te ademen, kun je overwegen om de olie te verspreiden voor aromatherapie met een diffuser of dergelijke. Misschien vindt u tijdelijke verlichting van congestie en hoofdpijn, maar het is onduidelijk of aromatherapie op deze manier significante effecten kan hebben op pijn en ontsteking.